středa 11. července 2018

Nákupy - červen

Přeji Vám krásný středeční večer! ❥

Do mého odletu do USA zbývají dva týdny a tak bych ráda dohnala resty, které mám. Dnes vám ukážu kosmetiku a další věci, které jsem si pořídila v uplynulém měsíci, v dalším článku se mrkneme na vypotřebované kosmetické produkty. Ráda bych ještě publikovala nějaké recenze, protože tady mám super kosmetiku, kterou bych vám chtěla doporučit. Myslela jsem si, že vytvořím i wishlist kosmetických produktů, které bych si v Americe ráda pořídila, ale nevím jestli to časově stihnu, takže se můžete nechat překvapit. Buď bude wishlist a nebo vám potom ukážu až moje nákupy.

Nicméně se vrátíme k nákupům, které jsem udělala v červnu. Musím se přiznat, že jsem docela utrácela. Největší investicí bylo nové kolo, ale to už jsem opravdu potřebovala, protože to moje staré jsem měla minimálně patnáct let a už vážně nebylo dobré. Se sportem souvisí i další položka, kterou jsou nové běžecké boty. V těch mých starých už se vážně běhat nedalo, protože podrážka byla místy roztrhaná a dovnitř boty se mi při běhu dostávaly kamínky, které mě tlačily a navíc mi ničily ponožky a to vážně nechcete :D

Co se kosmetiky týče, tak jsem si udělala radost na Vivantisu a doplnila zásoby na Notinu. Kamarádka byla v pivních lázních odkud mi dovezla speciální pěnu do koupele a od mého malého pětiletého pacienta jsem dostala set sprchového gelu a šamponu Yves Rocher, je to prostě brouček a jeho maminka je taky zlatá. :) Dál už jsem v drogerii jenom doplnila nezbytnosti bez kterých se neobejdu, Nivea mi poslala testovací vzorečky a na Notinu jsem si ještě objednala vzorky mnou vybraných parfémů. Ráda bych řekla, že příští měsíc budu víc šetřit a nebudu utrácet, ale obávám se, že v USA bude tolik lákadel, že bych lhala... tak třeba příští měsíc :)

 Notino - suchý šampon Batiste, maska na vlasy Garnier, sérum na řasy Delia Cosmetics, olej na vlasy Biosilk, intimní ubrousky Nivea

 Vivantis - set péče o pleť + pleťový krém Clinique

 pivní pěna do koupele, pleťová maska Lush, šampon + kondicionér Yves Rocher

 vzorečky parfémů Notino, vzorečky péče Nivea

 balzám na rty Catrice, houbičky na obličej Calypso

šaty House, legíny Lidl

 boty Nike (Sportissimo)

 kolo 4ever

A jsme na konci. Další nákupní článek bude nejspíš až v září, jelikož přiletím po polovině srpna a nastoupím hned zpět do práce, takže bude trošku trvat než se aklimatizuji zpět do svého prostředí.

Mějte se krásně a dejte mi vědět, čím jste si v červnu udělaly radost Vy :)

Krásný den! ☘

12 komentářů:

  1. Super produkty ten šampon od Batiste zrovna tuto řadu jsem snad v drogérii ještě neviděla :O :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla nějaká limitka, tak je možné že z drogerií už je pryč, ale na webu ji ještě doprodávali :)

      Vymazat
  2. Šaty, botky i kolo je krásné:-) Já jsem měla v červnu trochu utrum, je to ,,radost", když v jednom měsíci musí auto do servisu a ještě odejde pračka, no.
    V USA je trochu i ,,povinnost" víc utrácet, přece jen tam necestujeme zrovna často, tak se toho musí využít. Budu se těšit na Tvé nákupy a hlavně na sebe pak dávej pozor, ať se nám v pořádku vrátíš:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle nečekané výdaje jsou na prd, to si člověk úplně neplánuje, ale taky je to nutné no :) Já nemám v plánu nijak hodně nakupovat, přece jenom tam jedeme především cestovat a chceme mít i malá zavazadla, abysme se pohodlně vešli do auta. Ale je mi jasné, že úplně s prázdnou taky neodjedu :D Ty jsi milá, moc děkuju! :-*

      Vymazat
  3. Já bych tomu utrácení neříkala, kolo a boty jsou vlastně zdravotní pomůcky :D A kosmetika je taky užitečná, takže nevidím problém :D Jak už je tu psáno výše, utrácení v USA je povinnost, když je to taková dálka :) Doufám, že pak bude i spousta fotek a článků z "výletu" :) Já si upřímně ani nepamatuju, že bych si něco v poslední době koupila :D Jenom mi kamarádka předala krém na ruce a sprcháč z Avonu, ale to jsem objednávala už hodně dávno. Jsem na sebe hrdá, že se mi daří víc spotřebovávat, ale fakt je, že už mě ani tolik nebaví běhat do obchodu, lépe řečeno už mě ne každá věc, která proletí blogosférou, zaujme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to jsi nazvala hezky :D Uvidíme co si přivezu, ale žádné zběsilé nákupy vůbec neplánuji, spíš si pořídím to, co mě praští do nosu :) Mě už naštěstí nakupovací mánie taky přešla, spíš se snažím si pořizovat opravdu to, co využiji nebo jenom dokupovat kosmetiku, když už mi produkt z dané kategorie dochází :)

      Vymazat
  4. Peti, taky se chystám do US, přesně za měsíc a moc se těším! Jinak já tento a minulý měsíc řádila i Lush a celkově se mi té kosmetiky zase dost sešlo, např. šampony od Toni and Guy, Yves Rocher...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, tak si to tam moc užij. Já jsem v Americe ještě nikdy nebyla, takže to pro mě bude úplně nový zážitek, ale nemůžu se dočkat :) Ono je potřeba si něčím udělat radost a odměnit se :)

      Vymazat
  5. Ty šaty z housu vypadají fakt luxusně! :) taky bych si zašla zanakupovat, ale mám malý mimčo tak to teď nejde no, stejně jako sekáče mi strašně chybí :(

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. House je teď můj úplně nejoblíbenější obchod s oblečením, vždycky si tam něco vyberu. To chápu, tak až trošku povyroste, tak to bude taky lepší a budete si moct dělat výlety :) Ale děťátko je dar, tak si společné chvilky užívejte :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)