pátek 13. března 2015

Bourjois dvoufázový odličovač očí

Jak se máte moje milé čtenářky?

Taky je u Vás tak zataženo a pochmurno? Já jsem doufala, že už bude jaro, ale to jsem se asi spletla. Včera u nás dokonce ještě mírně sněžilo, tak jarní boty nechám ještě radši schované ve skříni :D
Dnes bych vám ráda řekla svůj názor na dvoufázový odličovač očí od francouzské značky Bourjois. Tento produkt slibuje expresní odlíčení i pro voděodolné přípravky a nemastné složení. A jak u mě obstál?


Balení je typické pro tuto značku. Jednoduchý obal na vrcholu s perličkou. Bohužel po pár použitích se mi víčko na jedné straně odlomilo, takže třeba na cestování by to nebylo ideální, nicméně používat se dá i tak. Samotný odličovač je dvoufázový. U běžných dvoufázových odličovačů bývá ta horní část olejová, ale na tomto výrobku se píše, že je bez obsahu oleje, tak těžko říct, co ta horní mastnější tmavě modrá část vlastně obsahuje. Před použitím musíte lahvičku protřepat, aby se obě části promíchaly. Nutno podotknout, že musíte třepat opravdu hodně než dojde k úplnému propojení a mezitím co si odlíčím jedno oko se obě části opět rozpojí a je nutno protřepávat lahvičku znovu, což mě vážně nebaví.
Etiketa na zadní straně výrobku hlásá, že je obsah nemastný s čímž nemůžu úplně souhlasit. Při odličování s ním mám lehce mastné oční okolí, ale hned se to vsákne a není to nic, co by mi vadilo.
Co mi ale vadí hodně je jeho odličovací (ne)schopnost. Zapomeňte na to, že byste s tímto odličovačem odstranili třeba voděodolnou řasenku. Ani náhodou. Má problémy odlíčit klasické líčení, pouze linku + řasenku. Vatový tamponek musím na očním víčku přidržet déle než jsem zvyklá a mám pocit, že i většina "obyčejných" micelárek odličuje lépe. Pokud by někoho zajímala vůně, tak výrobek nemá téměř žádnou parfemaci, což hodnotím kladně. Nemám ráda příliš parfemované produkty na pleť a oči.
Tento odličovač očí od Bourjois stojí 149 Kč, za tu cenu znám mnohem lepší odličovače a tenhle už bych si znovu určitě nepořídila. Čekala jsem od něj zázraky, ale bohužel se dostavilo zklamání.



Máte nějaké zkušenosti se značkou Bourjois? Jaký jejich produkt byste mi doporučily? :)

To už je pro dnešek vše, já se na Vás budu těšit u příštího článku.

10 komentářů:

  1. Já jsem měla od Bourjois 2 sprchové gely, jeden byl zrovna určený i k holení a ty byly super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně stačí sprchové gely např. od Baley nebo Dermacolu, tyhle se mi zdají zbytečně drahé. Ale věřím tomu, že určitě nejsou špatné :)

      Vymazat
  2. Zlatý Ryor, ten je sice olejový a mastný, ale funguje. Od téhle značky jsem měla jen micelárku. Nebyla špatná, ale znám i lepší. Hodně mě lákají tvářenky nebo řasenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ten Ryor jsem taky kdysi měla, ale pamatuji si, že ta mastnota mi bohužel vadila :/ Mě z dekorativky nejvíc lákají jejich rtěnky :)

      Vymazat
  3. Vůbec tuto značku neznám, používám bud micerálku od garnier nebo dvoufázový od ryoru

    LOVIES 47

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelárka od Garnier je super, s tou jsem byla moc spokojená! :)

      Vymazat
  4. dvoufázové odličovače mám hrozně ráda a nalákal by mě i kvůli tomu pěknému obalu,
    ale škoda no, voděodolnou řasenku používám a tak bych byla nejspíš zklamaná :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voděodolnou řasenku vážně neodlíčí, má problémy i s obyčejnou..

      Vymazat
  5. mne dochádza dvojfázový od Ziaji, tak viem do čoho neísť!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetika od Ziaji je super, měla jsem od nich sprcháč a byl boží. Určitě si chci v budoucnu pořídit zase nějaké produkty od nich :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)