neděle 8. března 2015

Essence krém na ruce cherry & coconut

Přeji vše nejlepší ke Dni žen mé milé čtenářky! :)

Dnes bych vám ráda řekla něco o krému na ruce od značky Essence. Je to sice krém ze zimní limitované edice, ale stále je v drogeriích k dostání, takže kdyby vás zaujal, určitě ho seženete. Já musím říct, že tato značka je jedna z mých nejoblíbenějších, co se týče právě krémů na ruce. Jejich zimní limitce nikdy neodolám a pravidelně si musím alespoň jednu variantu pořídit.


Balení je hezké a praktické. Líbí se mi, že nemá šroubovací uzávěr, ale zaklapávací. Aplikace je tak jednoduchá a rychlá. Samotný krém obsahuje bambucké máslo a kokosový olej a slibuje hydrataci po dobu 24 hodin. Upřímně musím říct, že jsem se ještě nesetkala s krémem, který by mé ruce vyživoval 24 hodin. Běžně si ruce mažu jednou přes den a jednou před spaním, stejně to provádím i s tímto krémem a bohatě to stačí. Není nutné mazat si ruce každé dvě hodiny a to se mi na něm líbí. Konzistence je poměrně dost hutná, jak můžete vidět dole na fotce. Krém se nevsákne do pokožky hned, ale chvíli to trvá. To mi ale vůbec nevadí, naopak, mám to radši než krémy, které se hned vsáknou, ale za chvíli mám ruce opět suché. 
Parfemace je poměrně intenzivní, ale tak to mám ráda. Ruce jsou po aplikaci opravdu cítit kokosem a třešní, žádnou chemii v tom necítím. 
Já jsem s tímto krémem opravdu moc spokojená, je levný, krásně voní a výborně hydratuje. Nemám mu co vytknout.
Kromě této vůně jsou k dostání ještě varianty cookies + mandle, vanilka + skořice. Nejspíš neodolám a ještě jeden si do zásoby pořídím :).






Máte zkušenosti s krémy na ruce od Essence? Vyhovují Vám? :)

Na Vaše názory se budu těšit v komentářích.
To je pro dnešek vše, mějte se krásně!

6 komentářů:

  1. tyhle krémy na ruce od essence mám hrozně ráda, pěkně voní a dobře hydratují :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna mám teď karamelový, co jsem vyhrála u Káti v GA a ten voní naprosto nádherně a jsem s hydratací taky spokojená :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Vyskúšam :)

    http://my-perfectly-imperfect-life-as-andrea.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)