úterý 24. března 2015

Jarní wishlist

Krásnou středu Vám všem!

Dnes bych Vám ráda po nějaké době ukázala po čem moje srdce momentálně touží, čím bych si ráda udělala radost. Svůj wishlist jsem tentokrát zredukovala pouze na čtyři položky, dvě čistě pro radost a dvě, které už nutně potřebuji.


1. Laky na nehty Rimmel - první věcí, která mi padla do oka jsou nové laky na nehty od Rimmel z jarní kolekce Rity Ory. Laků mám spoustu, ale vždy si ráda udělám radost nějakým novým, ikdyž ho vůbec nepotřebuji, protože mám zásoby na dalších několik let dopředu. V téhle kolekci jsou ale krásné pastelové barvičky a to já můžu. Už jsem je okukovala i v drogerii a nejvíce mi zatím do oka padl meruňkový odstín. Laky od Rimmel mám obecně ráda, takže až budou v nějaké slevě, určitě si minimálně jeden do sbírky pořídím.

2. Baleríny Mel pop - tyhle krásky už jsou na cestě ke mně. Dlouho jsem váhala, říkala jsem si, že plastové boty nemůžou být žádný zázrak, ale pak jsem u jedné slečny na blogu četla, že je má už pět let a stále vypadají jako nové. Já si každé léto kupuji nové balerínky, protože ty předchozí vždy totálně zničím. Tentokrát jsem zainvestovala trochu více, tak jsem zvědavá, jak kvalitní budou a jak příjemně se mi v nich bude chodit. Zvolila jsem černou variantu, protože ta se podle mě hodí ke všemu. Boty značky Mel mají jednu zvláštnost a to, že voní! Uvidíme, jak dlouho jim ta vůně vydrží :D. Určitě pak napíšu nějaký článek, jak jsem s nimi spokojená.

3. Dlouhé legíny - to je nutnost číslo jedna. Pomalu se otepluje, začíná vykukovat sluníčko a já jsem zjistila, že nemám žádné použitelné sportovní legíny. Všechny co mám jsou jen ke kolenům a v těch by mi teď ještě byla zima. Proto si musím pořídit nějaké legíny (nejlíp hezky barevné), které bych mohla nosit na brusle a kolo. Nemáte tip na nějaké pěkné a cenově dostupné?

4. Nový štětec na makeup - taky věc, kterou nutně potřebuji. Mám štětec na makeup z e-bay a je moc fajn, ale přece jen ho už používám nějaký ten pátek a ta kvalita už není taková, jaká bývala na začátku. Nejspíš si nějakým štětcem udělám radost k narozeninám. Zaujal mě ten co je na obrázku od značky Real Techniques a pak ještě M51 z Master řady od Petry Lovely Hair, tak uvidím, který nakonec zvítězí.

Po čem aktuálně toužíte Vy? Zaujalo Vás něco z mého seznamu?

Všechny Vaše komentáře mi dělají ohromnou radost, děkuji! :)

12 komentářů:

  1. Pěkný wishlist :) také mám ve svém wishlistě štětce :) mimochodem máš hezký blog :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodilo by se mi absolutně všechno :D Meruňkový lak musím taky mít (dokud jsem ho neviděla tady, ani jsem nevěděla, že existuje, takže dík :D). Baleríny ani nevím, jestli si budu kupovat, každopádně taky je vždycky rychle zničím. Chtěla jsem spíš nějaké méně zdravotně závadné boty než baleríny, ale nevím, jestli něco seženu. Na cvičení potřebuji nejen legíny, ale i nějaké triko, takže návštěva sportu mě nemine. A štětce jsou u mě kapitola sama pro sebe, potřebovala bych nějakou kompletní sadu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo :D Já taky vždy když si prohlédnu nějaký blog nebo video, tak mám okamžitě pocit, že danou věc potřebuji :D

      Vymazat
  3. balerínky Mel jsou strašně krásný, také jedny chci <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je vždy tak nějak přehlížela,ale tyhle s kytičkou mě chytly za srdce :D :)

      Vymazat
  4. Ty laky se mi taky líbí, zítra mám namířeno do Rossmana, tak omrknu, jestli už je tam mají :) A Mel se mi líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem neodolala a už mám ten meruňkový doma :)

      Vymazat
  5. Ty laky od Rimmelu vypadají skvěle asi se po nich budu muset také podívat:)) ....Jinak co se týče štětců na make up, tak už jsem vyzkoušela spoustu značek, ale Real Techniques u mě jednoznačně vedou!!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V téhle kolekci laků jso moc hezké jarní barvy, vážně se povedla :) Tak to ráda slyším, taky bych je chtěla zkusit :)

      Vymazat
  6. Ty laky se mi hrozně líbí. Jsou krásně jarní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem je v DM okukovala a tahle kolekce se vážně povedla, je plná krásných veselých barev :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)