úterý 17. března 2015

Lakování s Dermacolem a She

Zdravím Vás holky!

Dnes jsem si pro Vás po delší době připravila zase jeden lakovací článek. Ráda bych vám řekla něco málo o lacích od značky She a Dermacol.


Nejpočetnější skupina laků, které ve své sbírce mám jsou různé odstíny červené a růžové. Sluší snad každému, vypadají hezky a hodí se téměř ke všemu. Proto když jsem v DM viděla tento růžový lak od She v odstínu 170 v akci za 15 Kč, bylo jasné, že se mnou odejde domů. 
Tento lak má klasický štěteček, já mám ráda spíše ty širší, ale i s tímto se mi lakuje hezky a nemám s ním problém. Barva je sytá už po jedné vrstvě, ale já si dávám ze zvyku radši dvě + topcoat. Lak poměrně rychle zasychá, cca za dvě minuty je zaschlá horní vrstva a tak za deset minut kompletně celý povrch nehtu včetně spodní vrstvy.
Na nehtech mi vydrží 2-3 dny, poté se mi začnou olupovat špičky nehtu a musím ho odlakovat. Ta výdrž je u mě taková klasika. Na nehtech mi takhle dlouho vydrží většina laků, ale třeba laky na nehty od Essence se mi začnou olupovat už druhý den.
Za těch 15 Kč je podle mě tento lak naprostá bomba! Tuším, že běžná cena je něco kolem 50 - 60 Kč.
Třpytkatý lak od Dermacolu je taky můj oblíbenec, jak můžete vidět, už se pomalu blížím na jeho dno. Už jsem tady o něm jednou psala, takže se nebudu znovu opakovat, ale jsem s ním moc spokojená a mohu ho jedině doporučit.




Jaké jsou Vaše nejoblíbenější odstíny laků na nehty? Máte zkušenosti se značkou She? :)

8 komentářů:

  1. Laky na nehty od Dermacolu nemám ráda, ale S-he jsem si oblíbila. Zrovna nedávno jsem dělala s jedním NOTD. A tento mám doma také. :)
    Jinak mám nejraději laky Kiko Milano cosmetics
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/03/notd-s-he-stylezone-in-wow-farben.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten tvůj nehtový článek jsem koukala, ty puntíčky vypadají krásně! :) Značka Kiko mě už taky dlouho láká, ale zatím jsem neměla možnost od ní nic vyzkoušet.

      Vymazat
  2. pěkný! růžové a červené laky jsou pro mě TOP <3 od S-he jsem zkoušela pouze tužku na obočí
    a byla jedna z nejlepších, takže mám se značkou zatím jen pozitivní zkušenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od She zkoušela zatím jenom laky, jinak mě jejich nabídka nechává tak nějak chladnou. Ale teď jsem četla poměrně dobré recenze na jejich novou bázi pod oční stíny, tu bych ráda vyzkoušela :)

      Vymazat
  3. Od She žádný lak nemám, ale tahle barva vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to moc pěkně :) mě by se to,ale takhle nejspíše nepovedlo :DD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)