středa 4. března 2015

Spotřebováno - únor

Zdravím Vás holky! :)

Dnes jsem si pro vás připravila článek o produktech, které jsem vypotřebovala v uplynulém měsíci. Na dno jsem se podívala celkem devíti produktům, všem z pečující kosmetiky.




Sprchová pěna Rituals - 5/5
Na tomto výrobku mě bavila jeho aplikace, krásně pěnil bez nutnosti použít žínku. Moc hezky voněl, pokožku nevysušoval a tohle malé balení mi vydrželo dva týdny každodenního používání. Určitě si chci v budoucnu pořídit plné balení zase s nějakou jinou parfemací.
Recenze zde.

Šampon a kondicionér Balea Pures Volumen - 1/5
Za mě totální propadák. Oba produkty slibují objem, což nesplňují ani zdaleka. Hned po umytí byly vlasy zplihlé, bez života a ráno po probuzení už se mi u kořínků mastily. Jediné co se mi na nich líbilo byla příjemná nenásilná parfemace.


Tělové máslo Cien - 5/5
Tohle tělové máslo jsem si naprosto zamilovala! Bylo krásně parfemované, vůně se na pokožce držela celou noc i ráno a vždy jsem měla po jeho aplikaci krásně provoněný celý pokoj. Hydratovalo taky dokonale. Já nemám co bych mu vytkla a určitě vyzkouším nějakou jinou variantu.
Recenze zde.

Šampon Schauma Fresh it Up - 3/5
Za mě to byl průměrný šampon, nijak mě nezklamal, ale bohužel ani nenadchnul. Moc se mi však líbilo jeho balení a sladká květinová vůně.
Recenze zde.

Odlakovač Lilien - 2/5
Odlakovával poměrně dobře, ale strašně smrděl a to nedokážu překousnout. Mnohem radši mám mandlový odlakovač Isana, který je i levnější. Navíc mi vysušoval nehtovou kůžičku a vytvářel na nehtech nevzhledný bílý povlak. Znovu už bych si ho nepořídila.
Recenze zde.


Krém na ruce Essence - 5/5
Tento krém je z loňské zimní limitované edice a moc mi vyhovoval. Byl hutnější a déle se vsakoval, což mi ale nevadí. Ruce po něm byly krásně hydratované a navíc voňavé. Obecně krémy na ruce od Essence patří k mým nejoblíbenějším. Poměr cena / výkon je vážně skvělý.
Recenze zde.

Antiperspirant Garnier 5 Protection - 1/5
S tímto produktem jsem byla naprosto nespokojená. Měla jsem pocit, že vůbec nic nedělal, naopak jsem se s ním potila snad víc, než kdybych nepoužila nic. 
Recenze zde.

Gel na holení Albert Quality - 5/5
Jeden z nejlepších gelů, který jsem kdy měla. Na pokožce je moc příjemný, svůj úkol plní na jedničku. Navíc má hezkou nenásilnou vůni a stojí pár korun. Kupujeme si ho s mamkou stále dokola.

Máte s některým z produktů zkušenosti? Budu ráda, když mi napíšete svůj názor.

Mějte se hezky :-*

6 komentářů:

  1. Já si pamatuju, že jsem měla v této verzi taky buď sprej od Garnieru nebo tuhý deodorant a taky vůbec nezabraňoval pocení
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moje první zkušenost s antiperspirantem od Garnier a znovu bych si už jinou variantu od této značky nepořídila, i přesto, že produkty na obličej mi od nich většinou sedí skvěle.

      Vymazat
  2. Škoda té Baley, už jsem si říkala, že bych aspoň ten šampon zkusila :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem četla dobré recenze na jejich hnědou řadu s obsahem nějakých olejů, tak ta třeba nebude tak špatná :)

      Vymazat
  3. ano poznam to telove maslo cien kokosove velmi dobre natrela som sa snim a vsade sa ma pytali co to mam na sebe ked to tak citit od vtedy som ho uz nekupovala,,teraz mam kakaove a je uzasne,,ale inak mne ten kokos nevadil ale asi ludom okolo :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mamka zase říká, že to voní jak vánoční cukroví :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)