úterý 12. srpna 2014

Benátky 2014

Přeji Vám krásný den moje milé čtenářky! :)

Počasí nám tento týden moc nepřeje, já bych vám ale chtěla navodit letní náladu prostřednictvím fotek z Benátek, kde jsem byla minulý týden.
Do Itálie jsme s přítelem a kamarády cestovali letadlem společnosti Wizzair, využili jsme akce 1 + 1 zdarma, takže jedna letenka nás vyšla asi na tisícovku a let trval pouze hodinu, což je úplně skvělé. Tuto leteckou společnost mohu jenom doporučit, vše proběhlo bez problémů, personál byl moc milý a usměvavý.
Musím říct, že spousta lidí nás od návštěvy Benátek odrazovala. Slyšeli jsme názory, že to tam smrdí, je tam nepořádek a všude spousta holubů....já osobně mohu říct, že tam bylo neskutečně naklizeno, nikde se neválely odpadky, voda byla čistá a holubů tam bylo akorát :D. Vážně se mi tam moc líbilo, Benátky jsou krásné a unikátní město. Jeden den jsme lodí vyjeli na ostrovy Murano a Burano. V Buranu to bylo taky moc hezké, samé krásné barevné domy.
Samozřejmě jsem nemohla vynechat návštěvu místní drogerie a nakoupila jsem si tam pár věcí, které se u nás nedají sehnat, ale to uvidíte až na konci měsíce v nákupech za srpen :)




















To je pro dnešek vše, já se na vás budu těšit zase příště :)

2 komentáře:

  1. nádherné! Musím se do Benátek jednou vrátit. Nechápu jak někdo může říct, že je tam ošklivo. Ano někdy ta voda smrdí ale tak to je vzhledem k okolnostem docela jasné :-D Miluju Benátky a jednou se tam podívám znovu. A ta akce na ty letenky? To je paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komentář od tebe mi udělal velkou radost! :) Ano, Benátky jsou krásné, ale mně osobně to jednou stačilo, ráda bych se teď podívala zase do jiných měst :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)