neděle 10. června 2018

Spotřebováno - květen

Krásnou neděli Vám přeji!

U nás je zataženo a prší, což jsou ideální podmínky pro dopsání článku, jelikož venku se nedá nic moc dělat. Ještě doháním resty z uplynulého měsíce a proto bych vám dnes ráda ukázala moje kosmetické "odpadky". V květnu jsem se podívala na dno celkem čtrnácti kosmetickým kouskům a dnes bych vám ráda shrnula, jestli se jejich koupě vyplatí nebo ne. Tak příjemné čtení, doufám, že vám budou tyhle minirecenze užitečné.
Taky bych vám moc chtěla poděkovat za komentáře pod minulým článkem, jsem ráda, že zpětná vazba funguje a já vím, na čem jsem❥.


Šampon a kondicionér Balea - 5/5
Tahle varianta byla určená pro suché konce a mastnější kořínky a musím říct, že mě překvapilo, jak mi vyhovovala. Po použití tohohle dua vypadaly moje vlasy moc hezky, byly lesklé, příjemné na dotek, daly se dobře rozčesat a neelektrizovaly. Navíc jsem zaznamenala i mírně větší objem. Za mě spokojenost, ráda pořídím znovu.

Tekuté mýdlo na ruce Havlíkova Apotéka - 2/5
Produkty této značky mám moc ráda, ale jenom ty na obličej. Už jsem od nich měla i pár kousků z tělové péče a žádný mě nenadchnul a vyjímkou není ani tohle mýdlo. Nelíbila se mi vůně, téměř nepěnilo a ani dobře nemylo. Třeba taková Balea nebo Isana asi za dvacetikorunu mi udělá lepší službu. Tohle už znovu nechci.

Suchý šampon Batiste - 5/5
Klasika, kterou u mě vídáte často. Suché šampony této značky patří mezi moje oblíbené, pořizuji si je opakovaně, pouze střídám parfemace.


Pleťový krém Bioderma Sébium Hydra - 4/5
Moc příjemný hutnější krém, který jsem používala místo nočního krému. Byl moc příjemný, pleť dobře hydratoval, nebyl extra mastný, příjemně voněl. Prostě nemám absolutně nic proti němu.

Pleťový krém Bioderma Sébium AKN - 5/5
Tohle byl hodně tekutý krém, který měl až téměř konzistenci séra. Byl výborný, krásně pleť vyhladil a jakoby vyzmizíkoval póry. Používala jsem ho společně s výše zmíněným krémem a tohle duo mi krásně vyléčilo pleť od akné a pupínky. Rozhodně doporučuji! Recenze na oba krémy zde.

Micelární voda Bioderma - 4/5
Funguje stejně dobře jako ta jejich růžová verze, byla velmi dobrá, odlíčila i oční makeup. V akci si ji ráda pořídím znovu, ale myslím, že kvalitou stejná micelární voda se už dá v drogerii pořídit za zlomek ceny.

Čistící hyaluronový krém Dermacol - 5/5
Po tomhle kousku je mi hodně smutno. Jedná se o velmi příjemný, lehce parfémovaný krém, který dokonale odlíčil jak pleť, tak i oči aniž by pokožku jakkoliv vysušoval, naopak. Po jeho použití byla pleť jakoby napitá, hydratovaná, necítila jsem žádné nepříjemné pnutí a neměla jsem pocit, že se musím jít hned namazat krémem. Navíc byl velmi příjemný i na očích a to já mám oční okolí poměrně dost citlivé. Rozhodně si ho pořídím znovu. Více zde.


Pleťový krém Nuance Magical - 2/5
Tohle byla noční verze, která mi vystačila na dvě použití, takže těžko soudit. Nicméně mě příliš nezaujal a na základě vzorečku bych si ho nepořídila.

Pleťový krém Sephora - 4/5
Tohle byl můj už asi třetí vzorek tohoto krému a musím říct, že se mi líbí a klidně bych si ho pořídila v plném balení. Myslím, že by mojí pleti vyhovoval.

Zázračný balzám Helvetia Apotheke - 5/5
Pokud znáte zázračný kelímek od Oriflame, tak tohle je něco podobného, jen konzistence se zásadně liší. Tento balzám obsahuje milion malých zrníček rozpuštěných v nějakém oleji a při kontaktu s pokožkou začíná tát. Dá se použít jak na rty, tak i na jiná suchá místa. Já jsem ho používala především na rty a nemůžu si ho vynachválit. Určitě se jedná o jeden z nejlepších kalíškových balzámů na rty, jaké jsem kdy měla. Byl to produkt, který mě moc bavilo používat a přesto balení vydrželo dlouho, takže bych se vůbec nebála do něj investovat. Objevil se i v Oblíbencích.

Čistící houbičky Calypso - 5/5
Klasika, kterou si kupuji pořád dokola. Ideální věc na jednodušší sundání pleťových masek, obličej se nemusí tolik dřít.

Pleťová maska Avon Perfectly Purifying - 3/5
Jednalo se o masku, která měla tmavě šedou barvu, což se mi líbilo. Je to vždycky větší zábava, když maska na pleti vypadá nějak zajímavě. Byla příjemná, krémová, rychle zasychala, ale nějak jsem nezaznamenala žádný pořádný efekt. Pleť sed mi čistější nezdála, pouze jemnější na dotyk. Jsem ráda, že jsem ji spotřebovala a další si nepořídím.


Makeup Loreal True Match - 5/5
Tenhle makeup jsem moc ráda používala. Krásně pleť sjednotil, zakryl mírné nedokonalosti aniž by na pleti působil nějak nepřirozeně. Krásně s pleti splynul a vypadal jako druhá kůže. Po aplikaci se maličko leskl, takže pro mě byl pudr nutnost, ale během dne se mi s ním pleť už nijak více než obvykle nemastila. Podle mě se jedná o skvělý hydratační makeup s poměrně slušným krytím, měla jsem ho moc ráda a v budoucnu bych se k němu chtěla zase vrátit. Recenze zde.

Řasenka Gosh Rebel Eyes - 4/5
Psala jsem o ní samostatný článek, moc ráda jsem ji používala, dělala velice pěkné řasy.

Balzám Maybelline Baby Lips - 4/5
Tohle je už moje druhé balení v odstínu Cherry me. Je to dobře pigmentovaný balzám, kterým jsem ráda nahrazovala rtěnku. Na rtech vypadal moc hezky a byl příjemný. Několikrát se objevil i v oblíbencích. Několik měsíců jsem ho nosila téměř denně. Hydratační schopnost není nic extra, ale pokud nemáte vyloženě rozpraskané suché rty, které potřebují zaléčit, ale chcete jenom něco, co jim dodá šťávu, tak si myslím, že tohle bude dobrá volba :)

Budu ráda, když mi napíšete, zda máte s některým z těchto produktů zkušenost. Taky mi můžete doporučit Váš oblíbený makeup, protože co nevidět budu potřebovat nějaký nový :)

Mějte se krásně! ☘

3 komentáře:

  1. Když se řekne oblíbený make-up, tak mně okamžitě napadne ten kapátkový od Catrice, ale na ten jsem u Tebe už četla recenzi:-) A nebo od Maybelline Fit Me Matte Poreless, případně Loreal Infallible, ty mi taky sedí.
    Určitě se podívám po té dvojce na vlasy Balea, ani jsem nevěděla, že tento druh je v nabídce, přitom jsem v dm tak často:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám taky moc ráda, ale spíš v zimě, v létě by na mě byl asi až moc krycí :) Na ten Maybelline se chystám, protože na něj slyším chválu ze všech stran. Tak jestli si to vlasové kombo pořídíš, tak dej pak klidně vědět, jak jsi byla spokojená :)

      Vymazat
  2. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Připojte se k úspěchu Spojte se s více než 4 miliony obchodníků a investorů ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)