středa 18. června 2014

Přirozená krása..

Přeji Vám krásný slunečný den a zároveň Vás vítám u nového článku :)

Dnešním článkem bude recenze na mojí první tvářenku od značky Sephora. Přiznám se, že až donedávna jsem tvářenky vůbec nepoužívala, začala jsem je používat až asi před rokem. Když jsem byla menší, tak jsem se často červenala a vadilo mi to, tudíž jsem si nechtěla dávat žádnou červenou nebo růžovou barvu na líčka, což teď s odstupem času vyznívá docela komicky :). Dnes už jsem ale velká holka, červenám se jen málokdy a moc ráda si dopřávám aplikaci tvářenky, je to podle mě poslední nezbytná tečka za líčením, která dodá pleti zdravý nádech.


Balení je klasické, jednoduché, čisté, černé pouze s názvem značky, žádné zbytečné okázalosti. Ve tvářence je vyražené "S", které je typické pro všechny pudrové produkty značky Sephora.
Ale teď už k samotnému obsahu. Vybrala jsem si odstín 12 Raspberry sheen. Tuto tvářenku jsem si objednávala přes internet, kde vypadala, že neobsahuje žádné třpytky, ale když přišla nestačila jsem se divit, tato tvářenka totiž obsahuje spoustu malých třpyteček. Já osobně moc třpytky a lesklé produkty na tvář moc nevyhledávám, ale konkrétně u tohoto výrobku mě to nijak neobtěžuje, třpytky totiž nejsou na tváři nijak moc vidět, takže nevypadáte jako discokoule, ale dodají ji pouze přirozený lesk, barvu a zdravý nádech. Co se pigmentace týče, tak bych ji označila za střední až nízkou, což mi ale nijak nevadí, aspoň se nemusím bát, že bych to s ní přehnala a vypadala jak Marfuša. Tvářenka je označena jako dlouhotrvající, což určitě nesplňuje, na líčkách vydrží tak půl dne, pak už po ní není ani stopy a je třeba ji aplikovat znovu. Ale co oceňuji je to, že vůbec nepráší a moc hezky se s ní pracuje.
Já jsem s tímto produktem poměrně spokojená, líbí se mi, že opravdu vypadá moc přirozeně a nebránila bych se ani dalším odstínům.




Máte zkušenost s tvářenkami od Sephory? :)

1 komentář:

  1. Zkušenost nemám, ale moc se mi líbí odstín. Ideální na celý rok.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)