středa 16. července 2014

Řasy až do nebe?

Přeji Vám krásný slunečný den moje milé! :)

Dnes pro Vás mám opět jednu recenzi, tentokrát na produkt z dekorativní kosmetiky, konkrétně to bude řasenka Infinitize od Avonu.
Tato řasenka slibuje prodloužení a natočení řas. Chcete vědět jak jí to jde? Pokud ano, pokračujte ve čtení :)


Balení je jednoduché, moc se mi sice nelíbí ta oranžová barva, ale líbí se mi v ní zlaté třpytky, takže se to vyrovná. Tato řasenka má strašně zvláštní kartáček, do teď jsem s žádným podobným neměla zkušenost. Je plastový, obloukovitě prohnutý a rozdělen na tři bambulky, přičemž bambulka nejblíž u rukojeti má nejdelší štětiny a nejvzdálenější bambulka nejkratší. Bylo nutné se s tímto kartáčkem naučit trochu pracovat, při prvních dvou aplikacích jsem měla řasenku všude, ale teď už jsem si na ní zvykla a nevadí mi.
Jak jsem již zmiňovala na začátku, tato řasenka má za úkol řasy prodloužit a natočit. Můžu upřímně říct, že řasy natočí především na vnějším okraji horního víčka, což dělá moc hezký "panenkovský" efekt. Prodloužení je taky vidět, ale bohužel není tak masivní jak bych si přála. Ze začátku dost slepovala, ale teď už je to v pořádku. Občas lehce odpadne nějaký drobeček pod oči, ale to opravdu spíše jenom vyjímečně.
Co ale musím tomuto produktu vytknout je parfemace. Je to již moje druhá řasenka od značky Avon a obě strašně smrděly hlínou, zeminou nebo jak to nazvat. To je pro mě opravdu nepříjemné, ale naštěstí je to jen lehce cítit při aplikaci nebo když do řasenky vyloženě strčíte nos.
Já bych tuto řasenku označila za průměrnou a znovu bych si ji asi nekoupila. Nejsem vyloženě nespokojená, ale ani nadšená, příště zvolím na vyzkoušení raději nějakou jinou.




Máte zkušenosti s řasenkami od Avonu? Jak jste spokojené?
Mějte se krásně :-*

1 komentář:

  1. moc pěkná recenze, já od avonu ještě neměla žádnou řasenku, ale jakmile mi ta má dojde, možná nějakou vyzkouším :)


    PS: Ráda bych tebe i tvé čtenáře pozvala na svojí první GIVEAWAY:)
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)